Kultúra

Videójáték a Kéjjel-nappal előzetese

A Tom Cruise és Cameron Diaz főszereplésével készült akcióthriller interaktív előzetesében együtt lövöldözhetünk a főhőssel.

Július 15-én érkezik a hazai mozikba James Mangold új akciófilmje. A történetben egy kisvárosi nő (Cameron Diaz) találkozik egy rejtélyes férfival (Tom Cruise), aki láthatóan nem fél semmitől, és mindig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel. A nő azt gondolja, talán ő végre álmai pasija. Azonban hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nem stimmel, és rájön, hogy a férfi profi ügynök. Nincs sok választása, vele kell tartania, és egyszer csak egy árulásokkal, átverésekkel teli helyzetben találja magát.

A világ első videójáték-filmelőzetese interaktív lövöldözős játék, melyben a Cruise alakította Roy Miller bőrébe bújhatunk. A játékosok úgy nyerhetnek pontot, ha segítenek Roynak megküzdeni a támadókkal. Minél gyorsabban és pontosabban oldjuk meg a feladatokat, annál több pontot kapunk. Ha nem sikerül teljesíteni a küldetést, a képernyő elsötétül. A végpontszám megosztható más „ügynökökkel” is a Facebook-on és a Twitteren.

AJÁNLOTT LINKEK:

A játék

Ajánlott videó

Olvasói sztorik