Kultúra

Josh Brolin roncsolt arcú antihősként tér vissza

Képregényből készült akciófilm egy vadnyugati fejvadászról. Brolin partnere John Malkovich, Megan Fox és Michael Fassbender. Itt a Jonah Hex előzetese!

A DC Comics egyik népszerű sorozata, a Jonah Hex a hetvenes években született. Az amerikai polgárháború után Hex arcát az egykori bajtárs, Quentin Turnbull (John Malkovich) összeégeti, családját pedig kivégzi. Nem csoda, hogy az egykori Konföderációs tisztviselő goromba és cinikus fejvadász lesz. Amikor az amerikai hadsereg megkeresi egy olyan ajánlattal, amit a fején amúgy is vérdíjat viselő fejvadász nem utasíthat vissza, eljön a bosszú ideje. Szabadságáért cserébe meg kell állítania Turnbullt, aki arra készül, hogy a pokollal tegye egyenlővé a földet.

Jimmy Hayward rendező akcióthrillerében Megan Fox prostituáltat alakít, Aidan Quinn Grant elnököt kelti életre, John Malkovich és az Éhségben remeklő Michael Fassbender pedig a rosszfiúk bőrébe bújnak. Az amerikai mozik a közelmúltban kezdték vetíteni, a hazai bemutatóról még nincs információ.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik