Kultúra

3D-ben tér vissza a Gyalogkakukk

A Gyalogkakukk újra testet ölt (nyomában a Prérifarkassal) – 3D-ben!

A történetek egyenként körülbelül 3 percesek és egyenesen a mozivásznon debütálnak. A kisfilmeket a Warner Bros. három nagy sikerre számító családi filmmel fogja párosítani – természetesen mindhárom nagyfilm is 3D-ben kerül a mozikba.

A stúdió az első részt a Kutyák és Macskák – A rusnya macska bosszúja (Cats & Dogs – The Revenge of Kitty Galore) elé fűzi be, a folytatás Az őrzők legendája (The Legend of the Guardians) előtt alapozza majd meg a hangulatot, a harmadik Kengyelfutó Gyalogkakukk pedig a Maci Laci (Yogi Bear) bevezetője lesz.

A lényeg persze szerencsére nem változik: a Prérifarkas üldöz, a Gyalogkakukk pedig harsány és elégedett “bíííp-bííííp”-ek közepette lefutja az éhes ragadozót. Ám az őket körülvevő világ és az átverés eszközei sokkal modernebbé váltak: a digitális 3D technika segítségével a gyors kanyarok, fel- és leugrások lélegzetelállító látványt nyújtanak majd – és a jelenetek humorához is sokat hozzáadnak.

A Kutyák és Macskák 2-t augusztus 5-én, Az őrzők legendáját októberben, a Maci Lacit pedig 2011. márciusában mutatják be a magyar mozik, így a Gyalogkakukk-részek premierjének is ezek a dátumai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik