Kultúra

Robert Pattinsont alázza Tom Cruise

A Tom Cruise alakította Les Grossman producer leordítja az Alkonyat sztárjának haját az MTV Music Awards promóciós filmjében.

A Trópusi vihar című vígjátékban tűnt fel először a felismerhetetlenségig elmaszkírozott Tom Cruise az idegbeteg, üvöltöző hollywoodi médiamogul, Les Grossman szerepében. A karakter olyan jól sikerült, hogy az MTV közelgő díjátadójának promóciós filmjeit vele készítették el.

Az első klipben az 1982-es Kockázatos üzlet című filmet forgatja Grossman Tom Cruise-al (azaz saját magával). A producer itt dühöngve tépi le az ifjú szereplő nadrágját, miszerint tinifilmekben ez a trendi, majd rácsap a fenekére, és odaböki: „Táncolj, majom!”

A második filmben az imázsváltáson (öltöny, borotválkozás, hajmosás) gondolkodó Robert Pattinsonnal üvölt Grossman, hogy ha megmossa a haját, a karrierjét lehúzhatja a vécében. „A mocskos hajad tett téged sztárrá, és a mocskos hajad miatt kerestem többszáz millió dollárt!”

Cruise láthatóan élvezi a figura életre keltését, ehhez hasonlóan még soha nem csillanthatta meg komikusi képességeit. Vajon mikor kap Les Grossman önálló filmet?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik