Kultúra

Ki lesz Peter Parker a Pókember 4-ben?

A lehetséges jelöltek között Jamie Bell neve is felmerült, Andrew Garfield és Josh Hutcherson mellett.

A Sony korában bejelentette, hogy a Pókember 4. története ahelyett, hogy tovább haladna a történetben, visszatér a kezdetekhez. A prequel-trendet követő, előzményeket bemutató 4. rész abban az időbe repít majd vissza, amikor Peter Parker még középiskolás és kezdő szuperhős. Csak idő kérdése volt, hogy arról is nyilatkozzanak, ki bújhat majd a testhez tapadós kosztümbe. A most felröppent hír szerint Jamie Bell (Hallam Foe, King Kong, Hipervándor) neve is felmerült Andrew Garfield (Doctor Parnassus és a képzelet birodalma) és Josh Hutcherson (Híd Terabithia földjére, Utazás a Föld középpontja felé, Rémségek cirkusza) mellett a legesélyesebbek között. Bell esélyei azért is tűnnek nagyobbnak, mert fiatal kora dacára tekintélyes mozis múlttal rendelkezik, és mert Garfield 27 évével talán kissé idős a szerephez.

További, kevésbé ismert jelöltek: Frank Dillane, aki Tom Riddle-t alakította a Harry Potter és a félvér hercegben, valamint Alden Ehrenreich, Francis Ford Coppola Tetro-jában tűnt fel, és nem kisebb személyiség fedezte fel, mint maga Steven Spielberg.

A stúdió, és a rendező Marc Webb (500 nap nyár) még kutatnak az ideális jelölt után. Van idejük, a film forgatását év végén tervezik elkezdeni, és a forgatókönyv sem végleges még.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik