Kultúra

Távozó a Született feleségekben

A Bree férjét alakító színész ráunt szerepére, ezért arra kérte a sorozat készítőjét, hogy írja ki a karakterét a sorozatból.

Kyle MacLachlan már a második, aki a fontosabb mellékszereplők közül távozik. Nem sokkal korábban a Katherine-t megformáló Dana Delany hagyta ott a sorozatot, amikor az ABC elnöke személyesen kérte fel egy új sorozat főszerepére. Marc Cherry, a sorozat készítője ezzel együtt eleget tesz Kyle MacLachlan kérésének azzal a feltétellel, hogy a hetedik évad elején két részre még visszatér, hogy elvarrhassák a karaktere szálait.

De nem csak a távozók okoznak változást a Született feleségek háza-táján. Érkező is lesz, méghozzá Vanessa Williams személyében, aki korábban az Ugly Betty című sorozatban domborított. Mivel a színésznő a sorozat befejezése óta nem talált magának megfelelő forgatókönyvet, elfogadta Marc Cherry ajánlatát. A Született feleségek alkotója szerint amúgy körülbelül 8-9 évad van a történetben, ezt követően már nem szívesen vinné tovább a kertvárosi történetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik