Kultúra

Sűrű lesz a Sziget nulladik napja

Nemzetközi és hazai sztárok részvételével reggae-ünnep lesz az idei Sziget fesztivál "nulladik" napján.

Augusztus 10-én a nagyszínpadon rendezendő reggae-ünnepen fellép a jamaikai Skatalites, a reggae szót először használt Toots & the Maytels, továbbá Bob Marley egykori zenekara, a Wailers, a UB40, a Los Angeles-i Aggrolites és természetesen a 25. születésnapját idén ünneplő Ladánybene 27, a műfaj hazai meghonosítója.

A nulladik nap másik, Cseh Tamás emlékére rendezett másik koncertjén a világzenei színpadon a Heaven Street Seven, a Csík Zenekar, a Péterfy Bori & Love Band, a PASO, Másik János, a Napra, a Bin-Jip, a Kistehén, Lovasi András, Palya Bea, a Balaton, a Quimby, a Besh o drom, a Legát, Bognár Szilvia, Herczku Ágnes, az Etnofon Zenei Társulás és Tóth Evelin lépnek majd fel.
A szigeten a Vodafone mint főszponzor bekapcsolódásával (a parkolási fizetéseknél már régóta használatos rendszerhez hasonlóan) mód lesz perc alapú mobil jegyfizetésre. Eszerint ha valaki csak egyes koncertekre kíváncsi, megteheti, hogy a Szigetre belépéstől a fesztivál területének elhagyásáig fizet szolgáltatójának, a főidőben a tervek szerint percenként 70 forintot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik