Foci

Ismét felháborodott a Real Madrid

A királyi gárda a meg nem adott gól miatt bosszankodik, a Barca már a finálé felé tekint a BL-elődöntős párharc után.

Kedden este 1-1-re végződött a Barcelona és a Real Madrid között megvívott Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágója, így a katalán sztárcsapat 3-1-es összesítéssel bejutott a május 28-án rendezendő fináléba.

Már az egy héttel ezelőtti, Madridban rendezett mérkőzés után is tetőfokára hágtak az indulatok, főleg Pepe kiállítása miatt dühöngött a Real, hiszen a portugál leküldése után 10 emberrel kaptak két gólt ősi riválisuktól. Akkor José Mourinhót is a lelátóra küldték, így a kétszeres BL-győztes szakember csak a szállodából követte a visszavágót, helyette Aitor Karanka másodedző értékelt a kiesés után.

“Minden madridista fel van háborodva azok után, amit ma újra láttunk. 41 perccel a vége előtt érvénytelenítették Higuain gólját, pedig mindenki szerint szabályos volt. Ha az első mérkőzésen nem az ismerteknek megfelelően alakulnak a dolgok, 0-0-val érkezhettünk volna a visszavágóra. A mérkőzés előtt beszéltem Mourinhóval arról, hogy mit is kellene a pályán csinálnunk. A találkozó után az egész csapatnak gratulált. A szurkolóink büszkék lehetnek arra, amit az elmúlt hónapban láttak” – fogalmazott Karanka.

Higuain érvénytelenített gólja:


A Barcelona oldalán természetesen jobb volt a hangulat, a katalánok ismét BL-döntőre készülhetnek, ráadásul minden bizonnyal a bajnoki címet is bezsebelik. “Szeretnék minden játékosomnak köszönetet mondani a teljesítményéért. A Real nagyszerűen játszott, tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz ellenük. A Barca öltözője most egy boldog hely. Rengeteg munka van mögöttünk, sokan a világbajnoksággal a hátuk mögött futottak neki a szezonnak. Még nem tudni biztosan, hogy ki lesz az ellenfelünk a döntőben, de gondolom a Manchester United lesz a befutó. Megtiszteltetés lenne számomra Sir Alex Ferguson ellen a fináléban szerepelni” – vetítette előre az eseményeket Pep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője.

A találkozó összefoglalója:


Ajánlott videó

Olvasói sztorik