Foci

Hatalmas meglepetésre kikapott a Real

A Sporting Gijón tartotta magát, majd a végén a győztes gólt is meglőtte Madridban a spanyol bajnokság 30. fordulójának nyitómeccsén.

A mérkőzés előtt a klub korábbi játékosát, a nemrégiben visszavonult Ronaldót ünnepelte a Bernabéu közönsége, a kezdőrúgást elvégző brazil legendát még Florentino Pérez, a Real elnöke is a pályán köszöntötte.

Cristiano Ronaldo ezen a meccsen sérülése miatt nem léphetett pályára, azonban a madridiak nélküle is aktívan kezdtek, Ricardo Carvalho gólját viszont érvénytelenítette a játékvezető.

Granero és Di Maria próbálkozása után azonban elakadt a hazaiak játéka, a Gijón tartotta a gólnélküli döntetlent. A második félidő elején gyorsan döntésre akarta vinni a Madrid, de képtelenek volta betalálni. José Mourinho úgy döntött, beveti a frissen felépült Higuaínt is.

A királyi gárdának azonban ez sem hozta meg a szerencséjét, sőt, hatalmas meglepetésre tíz perccel a vége előtt Miguel révén megszerezte a vezetést a Gijón. A hazaiak hiába próbálkoztak, ma nem tudtak eredményesek lenni.

Mindez azt jelenti, hogy ha a Barcelona ma győzni tud a Villarreal otthonában, a katalánok nyolc pontra növelhetik előnyüket a tabella élén.

Eredmény:

Real Madrid – Sporting Gijon 0-1 (0-0)
gólszerző: Miguel (79.)

Ronaldo visszatér Madridba:


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik