Foci

Balotelli meghibbant, a City meg kiesett

Egyértelműen a Manchester City olasz játékosát hibáztatja Roberto Mancini a csapat kiesése miatt.

Mint ismeretes, az első meccsen összeszedett 2-0-ás hátrányt nem sikerült ledolgoznia a Manchester Citynek a labdarúgó Európa Ligában. Csak 1-0-ra nyert a több mint egy félidőn át emberhátrányban focizó angol gárda.

Mario Balotelli a 36. percben olyan meggondolatlanságot követett el, amely a támadásokat egyébként sem pikk-pakk módon vezető City számára végzetes volt. Letalpalta ellenfelét, így kiállították.

Íme, a csúnya jelenet:

Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere egyértelműen felelőssé tette a kiesésért a 20 éves támadót (a piros lap után egyébként két perccel később megszerezte a vezetést a City):

“Nem hiszem, hogy a Chelsea ellen játszani fog Balotelli. Nem tudom, hogy sárgát vagy pirosat ért a szabálytalanság, de hogy jobban kellett volna figyelnie, az biztos. Mario azt képzeli magáról, hogy egy fantasztikus játékos. Ha ilyen hülyeséget csinál, nagyon megnehezíti a dolgomat, dolgunkat” – így Mancini.

Az olasz edző hozzátette: “Ha egy ilyen feszült meccsen kiállítanak egy embert a csapatodból, minden megváltozik. Az viszont különösen bosszantó, hogy ilyen butaság miatt fogyatkoztunk meg. Ha tizenegyen játszunk tovább, biztos vagyok benne, hogy két vagy három gólt is rúgtunk volna. Már csak azért is, mert tíz emberrel is fantasztikus meccset játszottunk”.

Balotellinek egyébként már a meccs előtt is problémái akadtak, nem tudta felvenni a kötelezően előírt pólót a bemelegítésnél.

Ez a jelenet látható az alábbi videón:

AJÁNLOTT LINK:

Mancini kész kidobni Balotellit (bbc.co.uk)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik