Foci

Májdaganata van a Barca sztárjának

Rendkívül szomorú hírt közölt a katalán csapat: Eric Abidalt a héten meg is operálják.

Az uefa.com oldal tájékoztatása szerint a Barcelona orvosi stábja fedezte fel a tumort a francia válogatott Eric Abidal májában.

A klub közölte, pénteken műtik meg a játékost az egyik barcelonai kórházban, Dr. Josep Fuster Obregon irányításával.

A 32 éves játékos ebben a szezonban 22 alkalommal játszott a bajnokságban, öt alkalommal pedig a Bajnokok Ligájában, az Arsenal elleni legutóbbi párharc mindkét meccsén végig a pályán volt. Ebben a szezonban szerezte meg első gólját a csapatban, és nagyszerűen focizik az utóbbi időben.

“Minden támogatásomat szeretném felajánlani csapattársamnak. Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz vele. Nagyszerű fickó, le fogja győzni a betegséget” – mondta Andres Iniesta, a csapat középpályása.

“Milyen szomorú hír Abidalról, Imádkozzunk mindannyian érte” – ezt már a Real Madridban focizó Kaká írta egy közösségi oldalon.

Cesc Fabregas, az Arsenal spanyol játékosa is együttérzését és támogatását fejezte ki, és mindenkit összefogásra hívott.

Eric Abidal a Facebookon meglévő profilján üzent az érte aggódóknak: “Köszönöm a számtalan üzenetet, szívmelengető érzés. Egy darabig nem leszek itt, de amint lehet újabb hírekkel szolgálok.”

Szerda kora délután érkezett a hír, miszerint előrehozzák a műtétet egy nappal.

AJÁNLOTT LINKEK:

Tumort találtak Abidal szervezetében (foxsport.com)
Abidalnak májdaganata van (uefa.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik