Foci

Dzsudzsákkal támadt fel a PSV

A PSV Eindhoven együttese kétgólos hátrányból felállva játszott 2-2-es döntetlent a Lille otthonában, az Európa Ligában.

A hazai pályán játszó Lille már igen korán, a 6. percben megszerezte a vezetést Gueye átlövésével, majd mivel a hollandok nagyon bizonytalanul játszottak, így De Melo fejjel kettőre növelte az amúgy kissé tartalékosan kiálló hazaiak előnyét.

A második félidőben a PSV többször is már a saját térfelén eladta a labdát, a francia csapat játékosai azonban sorra hagyták ki a ziccereket. A vendégek cserékkel próbálták felrázni a játékukat, majd a hajrában az addig pocsékul teljesítő Toivonen kétszer is villant: előbb a keresztlécre emelt, a lepattanót Bouma pofozta a hálóba, majd némi szerencsével saját maga köszönt be, visszajött a párharcba a PSV.

Több gól már nem született, igaz Dzsudzsák lábában ott volt a győztes találat, ugyanakkor az Eindhoven így is a sírból hozta vissza az esélyeit a nyolcaddöntőbe jutásra.

Huszti Szabolcs csapata, a Zenit Szentpétervár a Young Boys otthonában kapott ki, a 2-1-re végződő összecsapáson Bystrovot a 69. percben második sárgával kiszórta a játékvezető. A magyar középpályás a kispadon ragadt.

Ott volt az oldalvonalnál Gulácsi Péter is, a fiatal magyar kapus a padról nézte végig, ahogy a Liverpool nagy meglepetésre csak 0-0-át játszik a Sparta Prahával.

Eredmények:
Basel – Szpartak Moszkva 2-3 (Frei 36., Streller 41. ill. Kombarov 61., Dzyuba 70., Ananidze 90.)
Glasgow Rangers – Sporting 1-1 (Whittaker 66. ill. Matias 89.)
Lille – PSV Eindhoven 2-2 (Gueye 6., De Melo 31. ill. Bouma 83., Toivonen 84.)
PAOK – CSZKA Moszkva 0-1 (Necid 29.)
Sevilla – Porto 1-2 (Kanoute 66. ill. Rolando 58., Guarin 85.)
Sparta Praha – Liverpool 0-0
Young Boys – Zenit Szentpétervár 2-1 (Lulic 46., Mayuka 90. ill. Lombaerts 20.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik