Foci

Geráékat elkalapálta a sereghajtó

A West Ham United 3-1-re nyert a Fulham otthonában, a Premier League karácsonyi fordulójában.

Mindössze 11 percet kellett várnia a Craven Cottage közönségének ahhoz, hogy talpra ugorhasson, Simon Davies passza után Hughes fejelt a felső sarokba.

A Gera Zoltánt a kezdetektől pályán tudó Fulham ezt követően sem állt le, a hazaiak sorra vezették a támadásokat, nagyon úgy tűnt, hogy a Falusiak megnyerhetik a városi derbit, így október vége óta először szerezhetett volna három pontot a csapat – a Wigant sikerült legutoljára legyőzni.

A szünet felé közeledvén aztán Cole egalizált, Etuhu visszapassza sikerült pocsékra, a támadónak pedig nem okozott gondot mattolnia Schwarzer kapust. A sereghajtó aztán előnnyel vonulhatott az öltözőbe Piquionne lövését követően.

A Fulham a második felvonásban is többnyire a kapu mellé lövöldözött, ez pedig a 73. percben bosszulta meg magát, amikor a labda ismét Cole elé került, aki ezúttal sem tette meg azt a szívességet, hogy hibázzon.

A hazaiak rögvest betalálhattak volna a túloldalon, Green azonban nagyot védett, majd miután a hálóőr később is több bravúrt bemutatott, maradt a 3-1-es végeredmény. Gera Zoltán végigjátszotta a meccset, többször is maga próbálkozott a helyzetek értékesítésével, azonban ezen a napon nem járt sikerrel.

A West Ham United győzelmével elmozdult a kiesőzónából, pontszámban pedig beérte a londoni riválist, mind a két csapat neve mellett 16 egység szerepel.

Eredmény:
Fulham – West Ham United 1-3 (Hughes 11. ill. Cole 37., 73. Piquionne 45.)

A második vendéggól:

f1-2w
Simão | Myspace Video

Ajánlott videó

Olvasói sztorik