Foci

Gera Zoltán két gólt lőtt a Halmstadnak

Svédországba utazott az edző nélküli Fulham, és ha már ott járt, játszott egy jó meccset, amelyen Gera jutott főszerephez.

A Fulham nemcsak azért áll nehezen össze, mert még nincs menedzsere a csapatnak, hanem azért is, mert a dél-afrikai világbajnokságon szerepelt játékosok is most nyerik vissza erejüket, miután kiszipolyozva visszatértek Londonba rövid nyaralásukat követően.

Pantsil vagy Dempsey éppolyan fontos eleme a csapat játékának, mint a magyar középpályás, Gera Zoltán. Utóbbi nem volt ott a világbajnokságon, de még a válogatottban sem kívánt szerepelni az elmúlt időszakban.

Az új szövetségi kapitány, Egervári Sándor máris jelezte, még pénteken beszél vele, rá akarja venni arra, hogy újra magára húzza a nemzeti csapat mezét.

Gera mindenesetre formában van, a Halmstad elleni felkészülési meccsen a 9. és az 58. percben is gólt szerzett. A svédeknél is egy ember szerezte mindkét találatot, bizonyos Sise, ő a 25. és a 30. percben talált be.

A Fulham a következő összeállításban lépett pályára: Stockdale – Kelly, Konchesky (Smith 62.), Hughes, Baird – Murphy (Dikgacoi 70.), Greening, Duff, Davies (Elm 78) – Gera – Zamora (E. Johnson 70.)

Hogy ki lesz a Fulham menedzsere, még mindig nem tudni: Martin Jolt, az Ajax edzőjét nem engedték el a hollandok, mellette ismét a svéd Sven-Göran Eriksont említik befutóként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik