Nagyvilág

Félúton visszafordult a Wizz Air Budapestről Dubajba tartó járata

MTVA/Bizományosi: Faludi Imre
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Törökország felett fordult vissza a WizzAir Budapestről Dubajba tartó, W62497-es járata hétfőn délután, írja az Index.

A gép 17 óra 24 perckor landolt is Ferihegyen, ahonnan fel is szállt, ez látszik a radarbox.com honlapján is.

A lap szerint ugyanez a gép jött volna vissza Budapestre Dubajból 21 óra 20 perckor, de mivel nem ért oda, így egy repülőnyi ember ragadhat az Egyesült Arab Emírségekben. A flightradar24.com szerint a W62498-es járatot már törölték is, teszik hozzá.

A Wizz Air a lap megkeresésére azt írta, május 27-én Budapestről Dubajba tartó járatuk technikai probléma miatt visszafordult az induló repülőtérre.

A hiba kivizsgálását és a szükséges javításokat a Wizz Air szakemberei azonnal megkezdték.A légitársaság azon érintett utasok számára, akik ezt igényelték, szállást biztosított, illetve felajánlotta számukra az ingyenes átfoglalást, a 100 százalékos készpénz-visszatérítést vagy az eredeti viteldíj 120 százalékának WIZZ-kreditben való jóváírását

– tették hozzá a válaszban.

„A Wizz Air a foglaláskor megadott e-mailben és SMS-ben értesítette az érintett utasokat, így azok, akik nem közvetlenül a Wizz Air oldalán vásárolták a repülőjegyet, hanem például egy online utazási irodában, csoportos utakat szervező cégnél vagy egy ár-összehasonlító oldalon keresztül, előfordulhat, hogy késve vagy egyáltalán nem kapták meg a megfelelő tájékoztatást. Ők a Wizz Air weboldalán, az applikációban vagy az ügyfélszolgálat telefonszámán érdeklődhetnek.”

A légitársaság ezúton is szeretne elnézést kérni minden érintettől a kellemetlenségért. A Wizz Air számára továbbra is utasai és munkatársai biztonsága a legfontosabb

– zárták válaszukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik