Nagyvilág

Egy magyar férfi késsel támadt főnökeire egy osztrák autópályán

Egy 56 éves magyar férfi a gyanú szerint késsel támadt a főnökeire szombatom egy osztrák autópályán található benzinkúton, írja a Blikk a Heute cikke alapján. Egy fuvarozó cég két tulajdonosa Magyarországról utazott a helyszínre, ahol állítólagos belső nézeteltérések miatt kellett volna megbeszélést tartaniuk az 56 éves alkalmazottjukkal. A későbbi gyanúsított sofőrként dolgozott a két magyar állampolgár cégénél.

Az incidens során a fiatalabb főnök kiszállt a benzinkút parkolójában, majd a gyanúsított megütötte, illetve  meg is szúrta a férfit a nála lévő késsel.

Az idősebb tulajdonos észrevette a történteket és tulajdonostársa, aki egyébként a fia, segítségére sietett. A gyanúsított állítólag először kiabált a férfival, majd a késsel őt is megszúrta. A 34 éves férfi ezt követően apja segítségére sietett, és a gyanúsítottat megütötte a zseblámpájával.

A gyanúsított a fiával együtt beszállt a teherautóba, és észak felé menekült, a benzinkutas közben értesítette a rendőrséget. A rendőrök végül elfogták az 56 éves férfit, a két áldozatot pedig kórházba szállították.

A 62 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, és az éjszaka folyamán sürgősségi műtéten kellett átesnie, de már nincs életveszélyben. A 34 éves férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, ő az ellátás után elhagyhatta a kórházat.

A gyanúsítottat kihallgatták, és beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik