Nagyvilág europoli

Márki-Zay Péter vezeti Mindenki Magyarországa EP-listáját

Mindenki Magyarországa Néppárt
Mindenki Magyarországa Néppárt

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, a Mindenki Magyarországa Néppárt (MMN) elnöke vezeti a párt európai parlamenti listáját – olvasható a párt vasárnapi közleményében. A második helyen a volt KDNP-s Szalma Botond alelnök, kampányfőnök áll, míg őt a Jobbik egykori politikusa, Bana Tibor követi, aki szintén a párt egyik alelnöke.

A negyedik helyen az MMN újabb alelnöke, Putz Anita következik, míg az ötödik helyre Mellár Tamás országgyűlési képviselő, a Központi Statisztikai Hivatal egykori elnöke került.

A párt szombaton nem csak a 21 tagú EP-listát állította össze, hanem tisztújítást tartott. Az MMN régi-új elnöke Márki-Zay lett, míg a már fentebb említetteken kívül alelnöki címet kapott Molnár Róbert, Kiss Balázs és Bérces Boglárka is.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik