Nagyvilág

Beesett a szemetes konténerbe, onnan pedig egy kukásautóban landolt – de csodával határos módon túlélte

TonyBaggett / Getty Images (illusztráció)
TonyBaggett / Getty Images (illusztráció)
A kukásautó legalább négyszer préselte össze a benne található szemetet, mielőtt a kukások észrevették volna a csapdába esett 60 éves New Hampshire-i asszonyt.

Egészen hátborzongató balesetet szenvedett egy amerikai nő, miközben a New Hampshire-i otthonából megpróbálta kivinni a szemetet.

A 60 éves asszony ugyanis a New York Post beszámolója szerint beleesett a saját szemetes konténerébe, ahonnan nem tudott kiszabadulni, az arra járó kukások pedig csak azután vették észre, hogy a kuka tartalmát átöntötték a kukásautójukba. Ami aztán legalább négy alkalommal megpróbálta összepréselni a szemetet, mielőtt felfedezték volna a csapdába esett nőt.

Agóniában volt. Csak sikoltozást lehetett hallani

– nyilatkozta egy szemtanú.

Azt nem tudni, hogy pontosan mennyi ideig lehetett a kukásautóba szorulva a 60 éves asszony, de a kukások egy ponton észrevették a járműbe épített kamera segítségével, és értesítették a hatóságokat. A tűzoltóknak végül 30 percbe telt, mire a jármű tetején keresztül bejutottak a nőhöz, és egy kosár, valamint egy daru segítségével kiszabadították.

A helyi idő szerint hétfő koradélután történt balesetben a Manchester városában élő asszony nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, ezért kórházba kellett szállítani. De az egyik bostoni televízió szerint remélhetőleg túl fogja élni az incidenst.

A helyi tűzoltóság egyik vezetője az eset után azt mondta, hogy még soha nem látott ilyet egész pályafutása alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik