Nagyvilág

Egy nő és négy gyerek holttestét találták meg a rendőrök egy lakásban Franciaországban

Xose Bouzas / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP
Xose Bouzas / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Gyilkosság miatt indult nyomozás Franciaországban, miután öt holttestet találtak a rendőrök egy lakásban Meaux-ban – írja a BBC. A helyi média beszámolói szerint egy nő és négy kisgyermek hunyt el. Meaux alig több mint 41 kilométerre van Párizstól.

Az esetről elsőként beszámoló Actu17 hírportál szerint a rendőrség keresi a 33 éves apát, aki szökésben van. Jean-Baptiste Bladier ügyész a francia médiának megerősítette, hogy a versailles-i rendőrség nyomozást indított.

A párizsi régióban az utóbbi időben több gyermekgyilkosság történt: november végén egy 41 éves férfi beismerte, hogy megölte három, négy és 11 éves lányát. Októberben egy rendőr végzett három lányával, mielőtt öngyilkos lett a Val-d’Oise-i Vemarsban lévő otthonában.

Frissítünk!

Kedden őrizetbe vették a bűntény elkövetésével gyanúsított 33 éves férfit. Az ügyész elmondta, hogy szándékos emberölés gyanújával indítottak nyomozást. Az őrizetbe vett férfi a gyermekek apja, aki a rendőrség szerint korábban már állt pszichiátriai kezelés alatt, és családon belüli erőszakért is nyomoztak utána, mert egyszer már rátámadt a feleségére.
A gyanúsítottat apja lakásában fogták el, a Meaux-tól mintegy 30 kilométerre található Sevranban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik