Nagyvilág

A BestByte december 24-ei vásárlói közvetlenül a dolgozókat támogatják

Az üzletlánc itthon egyedülálló kezdeményezéssel és nagy árukészlettel vár mindenkit.

A BestByte Kft-ről

A BestByte Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő és biztos alapokon álló műszaki üzletlánca, mely országszerte 20 üzletben (BestByte, Office Depot és Ventaris) és webshopjában széles termékkínálattal, folyamatos promóciókkal és szolgáltatások teljes spektrumával várja vásárlóit.

A 2023. december 24-i nyitvatartásról

A BestByte vezetősége tisztában van azzal, hogy idén kiemelt témává vált az üzletek december 24-i nyitvatartása. A cég mindig a dolgozói és a vásárlói érdekeit tartja szem előtt, beleértve alkalmazottainak pihenésre való jogos igényét, főleg egy intenzív és sikeres decemberi hónap után. Fontos azonban figyelembe venni az egyéb kötelezettségeket is, például az egyes üzletközpontokkal kötött szerződéseket, melyek alapján nem megoldható, hogy a cég üzletei 24-én zárva maradnak.

A BestByte annak érdekében, hogy megfelelő módon tudja meghálálni dolgozóinak, hogy segítenek teljesíteni szerződéses kötelezettségeinket, valamint lehetőséget nyújtanak vásárlóinknak az utolsó hiányzó ajándékok beszerzésére, cégünk úgy döntött, hogy a vállalat teljes, 2023. december 24-én történt értékesítések utáni profitját 100%-ban az aznap dolgozó kollégái között osztja szét, ezzel is megköszönve erőfeszítéseiket és extra bevételhez juttatva őket az ünnepi időszakban. Vásárlóink így annak a tudatában tehetnek kiváló minőségű termékeket a fa alá, hogy azok megvásárlásával nemcsak közvetetten, hanem közvetlenül is dolgozóinkat támogatták.” – mondta el Tóth Zoltán a BestByte Kft. ügyvezető igazgatója.

Vásárlói tudnivalók az évvégi vásárlásokhoz

A BestByte mindent elkövet azért, hogy minden, a webáruházunkban megrendelt termék még az ünnepek előtt kiszállításra kerüljön. Azonban ahogy egyre közeledik az ünnep, érdemes az egyik BestByte áruházba ellátogatni (többségében december 24-én is nyitva tartanak), ahol széles áruválaszték és nagy raktárkészlet várja az érdeklődőket– a megrendelt termékeket is közvetlenül innen küldik ki a hatékonyabb szállítás érdekében.

Új raktáráruház a XIII. kerületben

Megnyitott a BestByte új, 13. kerületi raktáráruháza a Frangepán utca 46. szám alatt, mely autóval és tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető. Az új bolt hatalmas termékválasztékkal, árukészlettel, állandó promóciókkal és „igazi” BestByte élménnyel várja a vásárlókat.

A modern, letisztult látvány mellett az ide látogató számtalan vezető gyártó termékét élőben is kipróbálhatja, segítséget kérhet szakértőktől a legmegfelelőbb eszköz kiválasztásához, valamint válogathat több ezer, készletről elérhető termékünk közül.

A karácsony előtti vásárlást itt is igyekszik megkönnyíteni az üzlet: ingyenes parkolást és magasabb létszámú segítséget biztosítva, hogy mindenkinek a lehető legkényelmesebb legyen az ünnepek előtti ajándék és izzósor beszerzés.

Ráadásul a raktáráruház december 18 és 24. között karácsonyi dekorációval lepi meg minden, minimum 10 000 Ft értékben vásárlóját!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik