Nagyvilág

Késelés volt New Yorkban: négy halott, közülük két gyerek

Négy ember, közülük két gyerek meghalt, három további személy pedig megsebesült egy késelésben Queensben, New York egyik városrészében, írja a BBC. A rendőrök, akiket vasárnap kora reggel riasztották, egy felgyújtott házban bukkantak rá az áldozatokra.  A férfi elkövető két rendőrt is megszúrt, őt ezt követően meglőtték. Elindultak vele a kórházba, azonban az oda érkezéskor már halottnak nyilvánították.

A kórházban tartott sajtótájékoztatón a rendőrök elmondták, egy nő hívta őket, aki arról számolt be, hogy az unokatestvére megöli az ő családtagjait. Amikor két rendőr megérkezett a címre, látták, ahogy egy férfi egy csomaggal távozik. Amikor megpróbáltak beszélni vele, kést rántott, az egyik rendőrt a nyakán és a mellkasán, a másikat pedig a fején szúrt meg. Egyikük elő tudta venni a fegyverét, amivel rá is lőtt az elkövetőre. Később több rendőr is érkezett a helyszínre, akik egy 11 éves lányt találtak a ház előtt. Kórházba vitték őt, viszont később belehalt a sérüléseibe.

A tűzoltók később bementek a házba, ott további három áldozatra bukkantak: egy 12 éves fiúra, egy 44 éves nőre és egy harmincas éveiben járó férfira. Egy 61 éves nőt pedig több szúrt sebbel szállítottak kórházba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik