Nagyvilág

Öt hónap után derült ki, hogy egy pár koponyájába fúródott evőpálcikától van krónikus fejfájása

Yevgen Romanenko / Getty Images (illusztráció)
Yevgen Romanenko / Getty Images (illusztráció)
Az evőeszköz egy kocsmai verekedés közben került a vietnámi férfi orrába.

Egy vietnámi férfi hónapok óta súlyos fejfájással küzdött, ezért úgy döntött, hogy kivizsgáltatja magát. A vizsgálat során pedig kiderült, hogy egészen furcsa magyarázata van a krónikus fájdalmának, amiről egy pár öt hónappal korábban a fejébe fúródó előpálcika tehetett – írja a Daily Mirror.

A 35 éves férfi azután határozta el, hogy orvoshoz fordul a panaszaival, hogy egyszer viszketett az orra, és amikor megvakarta, akkor érezte, hogy valami idegen tárgy van benne. A Kuba Barátság Kórházban végül CT-vizsgálatot végeztek rajta, ami felfedte a krónikus fájdalom okát. A férfi öt hónapja tartó kálváriájáról egy pár evőpálcika tehetett, amik egy kocsmai verekedés alkalmával fúródtak be a koponyájába.

Egyébként azért nem tűnt fel neki hónapokig a dolog, mert azt hitte, hogy a verekedés során megkéselték, és a fájdalmai ide vezethetők vissza.

A következő hónapokban súlyos fejfájástól, orrfolyástól és látásvesztéstől szenvedett, de senki sem vette észre, hogy a tárgyak a szájnyílásában vannak.

A kocsmai verekedéssel különösen rosszul járó férfi a vizsgálat után egy sikeresen végződő endoszkópos műtéten esett át, és most arra vár, hogy hazaengedjék a kórházból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik