Nagyvilág

Pók csípte meg az arcát, nem sokkal később meghalt a 28 éves brazil énekes

Váratlanul elhunyt Darlyn Morais 28 éves brazil énekes. Nem sokkal a halála előtt egy fotót osztott meg magáról, melyen borzalmas csípésnyomok látszanak az arcán.

Hatalmas elfeketedett csípésnyomok láthatók Darlyn Morais arcán azon a fotón, melyet az énekes nem sokkal a halála előtt osztott meg magáról a közösségi médiában – írja a Sun című brit bulvárlap.

Morais egy tocantinsi kórházban halt meg november 6-án, miután napokon át küzdött súlyos tünetekkel. Az énekes 18 éves mostohalányát, akit szintén pókcsípés ért a lábfején továbbra is kórházban ápolják, az állapota stabil.

Morais és a mostohalányát állítólag Miranorte do Tocantinsban, az otthonukban csípte meg egy pók október 31-én. Az énekes halálának oka egyelőre nem tisztázott, a hatóságok vizsgálatot indítottak.

Egyelőre nem tudni, hogy a pókcsípésnek köze van-e Morais halálhoz, ahogyan azt sem, hogy milyen pók csípte meg az énekeset és a mostohalányát, de Brazíliában több halálos pókfaj is honos, mint például a fekete özvegy, vagy a brazil vándorpók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik