Nagyvilág

Járőrök előtt lett öngyilkos a polgármester, akinek leleplezték titkos transznemű életét

Az alabamai politikus, baptista lelkész az interneten transznemű nőként posztolt.

Öngyilkos lett egy alabamai polgármester és lelkész azután, hogy kiderült, hogy titkos életet élt az interneten.

November 3-án délután 5 óra körül a helyi seriff hivatalának járőrei leintették F. L. „Bubba” Copeland autóját. A Smiths Station nevű település polgármestere, az alabamai Phenix City baptista egyházának lelkésze kiszállt a járműből, elővett egy pisztolyt és lelőtte magát.

Copeland azért vetett véget életének, mert két nappal korábban – éppen a férfi 62. születésnapján – az 1819 News nevű konzervatív híroldal leleplező cikket közölt róla, amelyből kiderült, hogy a polgármester az interneten transznemű nőként, Brittini Blaire Summerlin álnéven posztolt – női ruhákban, fehérneműben pózolt, emellett transznemű pornót és saját maga által írt erotikus írásokat is közzétett.

A hírek szerint a férfi közölte a titkos életét kiteregető lappal, hogy online alteregója ártalmatlan hobbi, amiről csak a felesége tudott (az ő ruháiban szerepelt néhány képen), amit azért csinált, hogy levezesse a hétköznapi munkájából fakadó stresszt. Azt mondta, magánéletének nincs köze ahhoz, amit politikusként vagy lelkészként tesz – a cikkről gyülekezetének is beszámolt, humoros kísérletnek titulálva online beöltözéseit. A férfi nem műttette át magát, csak szerepjátéknak tekintette a beöltözést.

Copeland háromgyermekes családapa volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik