Nagyvilág

Meztelenül verekedett össze egy férfi egy rendőrrel Las Vegasban, majd elhajtott a rendőrautóval

Nem mindennapi incidens bontakozott ki október utolsó napján Las Vegas utcáin: a rendőrséget egy láthatóan zavart férfihoz riasztották, aki anyaszült meztelenül járkált a Buffalo Drive és a Blue Diamond Road kereszteződésénél az úton. A KSNV információi szerint a pucér férfi láthatóan azt akarta, hogy elüssék, emiatt hívtak rendőrt az ön- és közveszélyes férfihoz. Az esetről egy, a közelben autózó férfi készített videót, aki szerint a rendőr védelmezően próbált fellépni a helyszínen, próbálta leterelni a férfit az útról. Az azonban agresszívvá vált, és arcon ütötte a rendőrt, majd miután az a földre került, a meztelen férfi bepattant a szirénázó rendőrautóba, és elhajtott. A videón látszik, hogy a rendőr megpróbálja a kocsi nyitott ajtaján keresztül megállítani a sofőrt, eredménytelenül.

A férfi után hajtóvadászat indult, negyedórán keresztül menekült az őt üldöző rendőrautók elől, végül öt mérfölddel arrébb sikerült megállítani, miután a lopott rendőrautóval egy piros lámpánál belerohant egy Fordba. A vétlen autó utasai, egy 34 éves nő és egy 43 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedtek, az utóbbi a sérülések miatt a jobb oldalára mozgásképtelenné vált.

A 29 éves Clyde Cabulisanról kiderült, hogy korábban egy buliban kokaint és marihuánát fogyasztott, majd testvére szerint volt egy idegösszeroppanása, emiatt viselkedett zavartan. Cabulisan szintén megsérült, kórházba szállították. Négy vádpontban kell felelnie tetteiért: hatósággal szembeni engedetlenség, emberek és vagyontárgyak veszélyeztetése, gépjárművel elkövetett súlyos lopás, és védett személy elleni erőszak miatt emeltek vádat ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik