Nagyvilág

Felgyújtotta magát egy középkorú férfi egy McDonald’s mellett Liverpoolban

Matt Cardy / Getty Images (illusztráció)
Matt Cardy / Getty Images (illusztráció)
Kritikus állapotban szállították kórházba, ahol jelenleg is az életéért küzdenek.

Elborzadva nézték a szemtanúk, amikor egy angliai McDonald’s mellett csütörtök hajnalban egy férfi felgyújtotta magát – írja a Sun című brit bulvárlap.

A horrorisztikus eset helyi idő szerint reggel 6 óra előtt történt a gyorsétteremlánc Liverpool városának Walton nevű részében található egységénél. A 40 év körüli férfit kórházba szállították, ahol jelenleg is kritikus állapotban van.

A rendőrség szóvivője az ügy kapcsán így fogalmazott: „Ma reggel, október 26-án, csütörtökön bejelentést kaptunk arról, hogy Waltonban egy férfi biztonsága miatt aggódnak. 5 óra 50 perc körül jelentették, hogy egy 40 év körüli férfi súlyos égési sérülések miatt sürgős orvosi ellátásra szorul.”

A segélyhívás után a mentők rögtön útnak indultak, így a férfit sikerült megmenteni. A rendőrség tájékoztatása szerint a nyomozás folyamatban van, a helyszínelés idejére pedig lezárták a gyorsétterem környékét.

A merseyside-i tűzoltó és mentőszolgálat az alábbi információkat közölte az esetről: „Október 26-án, csütörtökön reggel egy incidensnél vettünk részt a Waltonban, a Queens Drive-on. Az egységeinket 5 óra 34 perckor riasztották, és egy tűzoltóautó 5 óra 40 percre már a helyszínen is volt, hogy segítsen a merseyside-i rendőrségnek. Végül 06 óra 49 perckor hagytuk el a helyszínt.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik