Nagyvilág

Ötéves ikrek holttestére bukkantak Floridában

Öngyilkos lett a gyerekek anyja, ezért mentek ki a járőrök a házhoz.

Holtan találtak egy ikerpárt a floridai Sanfordban. Az ötéves gyerekek holttestére azután bukkantak a rendőrök, hogy megtalálták az anyjukat, aki szintén életét vesztette – öngyilkos lett.

Október 20-án reggel 8 óra 45 perc körül segélyhívás futott be a Seminole megyei seriff hivatalába; egy sofőr arról számolt be, hogy egy nő egy hídon az autóját hátrahagyva a Jesup-tóba ugrott.

A 31 éves Catorreia Hutto a helyszínen életét vesztette.

Ezek után mentek el a járőrök a nő házába, és ott találtak rá az ötéves ikrek holttestére. A gyerekek, Ahmad és Ava Jackson, az emeletes ágyukban feküdtek – olvasható a seriff hivatalának közleményében. A rendőrség szerint mindkét gyermek SNI-s (sajátos nevelési igényű) volt.

A seriffi hivatal emberei a lakásban találtak egy fegyvert, de a gyermekeken nem volt lőtt seb, sem egyéb sérülés – haláluk okát még vizsgálják.

Az anya nem volt büntetett előéletű, egyelőre nem tudni, voltak-e anyagi problémái. A New York Post cikkéből kiderül, hogy Hutto az öngyilkosságát megelőző napon, azaz csütörtök este megpróbált kapcsolatba lépni édesanyjával, aki nem tudta felvenni a telefont, és azt gondolta, hogy az ikrek játszanak a telefonnal, így nem hívta vissza a lányát. A gyerekek apja Dél-Floridában él.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik