Nagyvilág

Daily Mail: két éve megállás nélkül zaklatja Sharon Stone-t egy Londonban élő magyar exkatona

Az utóbbi két évben pokollá vált az Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, Sharon Stone élete, ennek oka pedig a Daily Mail brit bulvárlap szerint egy egykori magyar katona, bizonyos Boros Sándor, aki napról napra  zaklatja a színésznőt és próbál valahogy a közelébe férkőzni.

A lap szerint a Londonban élő Boros évekkel ezelőtt a magyar honvédség egyik különleges egységében szolgált, és állítása szerint nyolcvanas években viszonya volt Stone-nal. A viszony gyümölcse pedig a férfi állítása szerint a Jason nevű közös fiuk lett, akit azonban születése után nem sokkal meggyilkoltak. Mindezt ugyanakkor semmivel nem tudja alátámasztani.

Boros a Daily Mail szerint időről időre emailekkel bombázza a színésznőt. Legutóbb október 15-én küldött neki egyet, amiben arról írt neki, hogy miként próbálta felkutatni a lakcímét. Mint írta, a színésznő családtagjait kezdte először keresni és náluk érdeklődött. Ezt támasztja alá, hogy a férfi nemcsak a színésznőt zaklatja, de annak családtagjainál is rendszeres látogatásokat tesz, és nekik is írogat leveleket. Nem tesz kivételt például a színésznő 90 éves édesanyjával sem, neki is ugyanúgy kijut a zaklatásból, de arra is akadt példa, hogy Los Angeles-ig repült, ahol a nő rokonaival próbált kapcsolatba lépni. Az október 15-én kelt levelet a „Your Sandor”, azaz a „Te Sándorod” aláírással látta el.

A Stone család magánnyomozója, Paul Baressi nemrég egy londoni repülőtéren látta a férfit, aki egy Magyarországra tartó járatra igyekezett felszállni. Baressi szerint a férfi „könyörtelen”, az elmúlt két évben végig üldözte Sharon Stone-t, az utóbbi időben pedig már rendszeresen megjelenik az anyja és a testvérei házánál is. „Valamit kitervelt, küldetésben van” – tette még hozzá a magánnyomozó.

A lap szerint a színésznő és a családja rettegésben él, amióta megkeseríti az életüket a mentális problémákkal küzdő magyar zaklató. A Daily Mail próbálta megszólaltani az üggyel kapcsolatban magát a Boros Sándor nevű férfit is, de ő nem kívánt nyilatkozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik