Nagyvilág

Panelházból lövöldözött egy férfi a járókelőkre Pozsonyban

24.hu
24.hu

Véletlenszerűen kezdett lövöldözni egy pozsonyi panelház ablakából egy férfi a járókelőkre. A noviny.sk beszámolója szerint a lövöldözést a lakóház előtt folytatta, majd visszament a lakásba, ahonnan robbanást lehetett hallani.

Később a férfi késsel támadt a kiérkező rendőrökre, miközben azt kiabálta, hogy megöli őket. A rendőrök a lépcsőházban agyonlőtték a támadót.  A Pozsonyhidegkút városrészen lövöldöző férfi a múltban már többször a panelházak közötti robbantásokkal ébresztette fel a lakótelep lakóit. Rendőrt is többször hívtak rá, de a helyiek szerint nem vették kellően komolyan az ügyet.

Az elkövető meg nem erősített információk szerint egy 31 éves férfi. Mielőtt a helyszínre érkeztek a rendőrök, tíz lövést adott le a lakótelepen sétálóknak, akik a panelház és az autók mögé bújtak a töltények elől.

A sürgősségi mentők megerősítették, hogy egy személy meghalt, négyen pedig megsérültek az esti lövöldözés során. Azt nem közölték ugyanakkor, hogy a lövöldöző-e az áldozat.

A noviny.sk úgy tudja, hogy három járókelő és egy rendőr sérült meg. A rendőrnek szúrt és lőtt sebe is van, ezért műteni kell.

(napunk.sk)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik