Nagyvilág

Repült a British Airways pilótája, miután kiderült, hogy kokainozott a Johannesburg-London út előtt

MTI
MTI

Kirúgta a British Airways, és a repüléstől is eltiltották azt a pilótát, aki felszállás előtt kokainnal kezdete a munkanapot.  A csíkot ráadásul egy félmeztelen nő testéről szívta fel.

A SkyNews szerint a devoni illetőségű Mike Beatonnak a dél-afrikai Johannesburgból kellett volna visszarepülni Londonban, az egyik légiutaskísérő azonban jelezte, hogy a pilóta a felszállás előtt drogot fogyasztott.

A pilóta ugyanis üzenetekben számolt be a légiutaskísérő barátjának a Johannesburgban eltöltött éjszakáról. Két helyi férfival és két európai nővel bulizott, akikkel egy szórakozóhelyen találkozott.

A pilóta üzeneteiből kiderült, hogy már az ingét is elvesztette, amikor az egyik férfi lakására mentek. Ott végül előkerült „néhány csík kokain”, és arról vitáztak, hogy kinek a melle a legalkalmasabb arra, hogy onnan szippantsák fel.

A légitársaság a pilótát eltiltotta a repüléstől, a járat ezért egészen addig nem indulhatott, amíg egy helyettesítő első tisztet nem találtak, aki vissza tudta repíteni a gépet Londonba. Beatont utasként szállították a londoni Heathrow-ra, ahol még mindig pozitív kábítószertesztet produkált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik