Nagyvilág

Szénsavas üdítővel akarta lemosni magáról egy gyilkosság bizonyítékait egy floridai nő

Holtan találták a rendőrök Daytona Beach-i otthonábana 79 éves Michael Cerasolit. A férfi egy kiégett szobában feküdt, a fején egy tompa tárgytól származó ütés nyoma, a testén késszúrások voltak. Megölésével zavartan viselkedő lakótársát, a 35 éves Nichole Markst gyanúsítják.

Szobatársa megölésével gyanúsítanak egy 35 éves nőt a floridai Daytona Beachen. A 79 éves Michael Cerasoli vérbe fagyott holttestét az otthonában találták meg a rendőrök, miután állampolgári bejelentésre egy gyanús tűzesethez vonultak ki – írja a Fox35.

A helyszínen a gyanúsított Nichole Marks is ott volt, a ruháját és testét vérnyomok borították. Amikor a rendőrök közölték vele, hogy szeretnének róla DNS-mintákat venni a nyomozáshoz, Marks azt mondta, szomjas. Miután kapott egy palack Mountain Dewt, a nőt az egész üdítőt magára öntötte, hogy lemossa a bizonyítékokat.

Az első laborvizsgáltok eredménye szerint az áldozat mellett talált kés pengéjén rajta van Cerasoli DNS-e, míg a markolatáén Marks DNS-ét találták meg.

Markst előzetes letartóztatásba helyezték, egyelőre csak azzal vádolták meg, hogy megpróbálta manipulálni a bizonyítékokat, illetve erőszakkal próbált ellenállni a letartóztatásnak. A gyilkosság ügyében még zajlik a nyomozás. Az ügyvédje szerint a nő nincs olyan szellemi állapotban, hogy bíróság elé lehessen állítani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik