Nagyvilág

Videón, ahogy egy perverz zaklató nőket szagolgat egy kaliforniai könyvesboltban

Kukkolás miatt tartóztatták le.

Letartóztatták és már ki is hallgatták azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy kukkolt és zaklatott nőket.

Calese Carron Crowde-ot augusztus 11-én vették őrizetbe Glendale-ben. A 37 éves férfi kezén azért kattant a bilincs, mert a kaliforniai városban egy családi háznál leskelődött.

A nyomozás során azonban kiderült, hogy ugyanez a személy gyanúsítható több, Glendale-ben és Burbankben történt korábbi eset elkövetésével is. A burbanki rendőrség még augusztus 7-én közölte, hogy nyomoznak egy TikTok-videón látható férfi ügyében. Egy Michaela Wittel (felhasználó)nevű nő posztjában az látható, hogy Wittel egy könyvesboltban nézelődik, miközben egy férfi

állandóan felbukkan a háttérben és egyre közelebb férkőzik hozzá. És egy másik nőhöz is. Vélhetően megszagolja őket – majd amikor Wittel kérdőre vonja, hogy mit csinál, az mondja, csak a cipőjét köti.

@michaela.witter The ugly side of doing things solo as a woman even in an open public space. Stalking, harrassment, etc. has happened to me way too many times but this definitely ranks top 3 creepiest moments. Please be safe and attentive to your surroundings unlike myself. Unfortunately, as women we have to have all senses aware even in spaces we wouldnt think necessary #100solodateideas #solodateideas #womenproblems #menarescary ♬ original sound - Michaela 🤍

A Fox11 szerint a TikTok-videó megjelenése után többen is megkeresték a posztolót, hogy felismerték a férfit, aki velük is hasonlóan bizarr módon viselkedett más üzletekben.

Calese Carron Crowde jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik