Nagyvilág

Három embert megöltek Nottingham belvárosában

Jacob King / PA Images / Getty Images
Jacob King / PA Images / Getty Images

Gyilkosság gyanújával letartóztattak egy 31 éves férfit, miután kedden kora reggel három embert megöltek Nottingham belvárosában – írja a The Guardian. Az első részletes tájékoztatás szerint kora reggel a város egyik utcáján két holttestet találtak. Nem sokkal ezután bejelentés érkezett arról, hogy egy másik városrészben egy furgon megpróbált elgázolni három embert, akiket jelenleg kórházban ápolnak. Ezzel csaknem egy időben még egy holttestet találtak egy közeli utcában.

A rendőrség korábban csak annyit közölt, hogy egyelőre nem részletezett, súlyosnak minősített incidens miatt zárták le a közép-angliai Nottingham központját. A Londontól 180 kilométerre északnyugatra fekvő város villamoshálózatának forgalmát is leállították, a belvárost széles rendőri kordonnal vették körül és hat helyi főutat lezártak.

Az eset kivizsgálásának ideje alatt többszörös útlezárás van érvényben a városban. Arra kérjük a lakosságot és az autósokat, hogy kerüljék el az alábbi területeket, és tervezzenek alternatív útvonalakat

– írta a rendőrség közleményében.

A helyszínen készült első felvételeken számos rendőrautó és tűzoltóegység látszik.

(MTI, The Guardian)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik