Nagyvilág

Magyar Nemzet: feladta magát a meggyilkolt csicsói vállalkozó megölése miatt körözött férfi

police.hu
police.hu

Feladta magát a rendőrségen a felvidéki magyar vállalkozó, Szűcs Tibor meggyilkolása miatt körözött Sárközi Gergely – írja a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, a férfi kihallgatása folyamatban van.

Május közepén mi is beszámoltunk arról, hogy meggyilkoltak és elásták Magyarországon egy eltűntként keresett csicsói vállalkozót, akit nagy erőkkel kerestek a szlovák hatóságok. Szűcs Tibor holtteste Pápa közelében került elő. Szűcs Tibornak  május másodikán veszett nyoma, Komáromfüssön látták utoljára. Eltűnését követően a NAKA razziát tartott a községben, ahol a férfi egy ingatlannal rendelkezik, amit bérbe adott. Eltűnése napján állítólag a bérleti tartozást ment felvenni. A rendőrségi akció során vérnyomokat, valamint egy töltényhüvelyt találtak a helyszínen. A férfi Audi Q7 típusú autóját kiégve találták meg Pápa közelében.

police.hu Sárközi Gergely

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) – együttműködve a szlovák hatóságokkal – május 5-én már emberölés miatt kezdett nyomozni, majd megállapították, Szűcs Audijával együtt mozgott Szlovákiából Pápa környékére egy magyar rendszámú Peugeot. A vizsgálatban a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság is részt vett, mert a keresett autót térfigyelő kamera rögzítette egy téti benzinkúton.

Az autót annak tulajdonosa Sárközi Gergelynek adta kölcsön, aki ott vásárolt üzemanyagot, majd véres bankjeggyel, 20 euróssal fizetett. A kocsit később Győrszentiván közelében felgyújtva találták meg. A rendőrség szerint az emberöléssel összefüggésben négy gyanúsított van: a felvidéki K. Erik és Sz. Ladiszláv, G. S., valamint Sárközi Gergely. Utóbbi kivételével a többieket már korábban elfogták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik