Nagyvilág europoli

Viccel jelentkezett be Orbán irodájának ajtajából a német EP-képviselő

Stephanie Lecocq / EPA / MTI
Stephanie Lecocq / EPA / MTI

Az Európai Parlament uniós pénzek felhasználását vizsgáló delegációja hétfő óta hazánkban van, a látogatás alatt találkoznak több érintett parlamenti bizottsággal is, ám négy testület közül a három kormánypárti vezetésűnél csak a Fidesz–KDNP-s elnökkel, tagokkal – köztük ellenzékiekkel – nem, írja a hvg.hu.

A német zöldpárti politikus, Daniel Freund EP-képviselő is a delegáció része, és Petri Sarvamaa képviselőtársával készített fényképet Orbán Viktor parlamenti irodájának ajtajában. A vicc nagyjából így hangozna magyarul:

  • Kip-kopp!
  • Ki az?
  • Költségvetési ellenőrzés.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik