Nagyvilág

Nem engedték elénekelni kedvenc dalát, macsétát rántott egy férfi egy floridai karaoke bárban

Bruchin Noeka / Pexels
Bruchin Noeka / Pexels
A férfi kétszer akarta elénekelni kedvenc számát – Elvis Presley-től a Jailhouse Rockot –, de nem engedték duplázni.

Kis híján vérengzésbe torkollot egy elutasítás egy floridai karaoke bárban, ahol rendőrt kellett hívni egy dühös férfihoz. A Click Orlando szerint a floridai Cape Canaveral egyik bárjába szombat délután kettő körül riasztották a zsarukat azt követően, hogy az egyik vendég agresszívan kezdett viselkedni, és fegyverrel hadonászott.

A konfliktus oka az volt, hogy a 39 éves Travis Jordant nem engedték vissza a mikrofonok mögé azt követően, hogy a karaoke bárban elénekelte kedvenc talát. A férfi szeretett volna még egyszer elénekelni a dalt – Elvis Presley-től a Jailhouse Rockot – ezt azonban megtagadták tőle. Az erősen ittas Jordan bedühödött és előrántott egy 45 centis macsétát. A bár egyik női alkalmazottjának sikerült rábeszélnie az erősen illuminált állapotban levő férfit arra, hogy átadja a fegyvert, ám mivel a bár vendégein elhatalmasodott a pánik, a biztonság kedvéért azért rendőrt hívtak a helyszínre.

Jordan azzal védekezett, hogy néhány napja megfenyegették, ezért tartotta magánál a nem mindennapi tárgyat, és bár nem érezte magát veszélyben a bárban, feszült volt. A Brevard megyei seriffhivatal szokásukhoz híven kellő humorral álltak hozzá az ügyhöz az esetről hírt adó posztjukban, és olyan további témába vágó dalokat ajánlottak a férfinak, mint Johnny Cashtől a Folsom Prison Blues vagy a Cuts Like a Knife Bryan Adamstől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik