Nagyvilág

Agyonlőtte három gyermekét egy amerikai veterán

Kedden este egy egykori amerikai katona agyonlőtte három gyermekét és volt felesége munkatársát, majd öngyilkos lett – írja az AP hírügynökség. Tragikus eset a dél-karolinai Sumter városában történt abban a házban, ahol az anya három gyermekével élt.

Russell Roark sumteri rendőrfőnök szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, a férfi a gyerekeken és önmagán kívül megölt gey másik katonát is, aki a volt felesége munkatársa volt.

A gyilkossá vált veterán és a nő korábban elváltak, de a férfinak még mindig volt kulcsa a házhoz, ahol, kedd este tíz óra körül meg is jelent.

A férfi a ház hátsó udvarán végzett a felesége munkatársával. Amikor a nő megpróbálta megállítani, a férfi félrelökte őt, és felment az emeletre, ahol tüzet nyitott az ágyukban alvó öt, hat és tizenegy éves gyerekekre

– idézte fel a történteket a negyvenezer lelkes város rendőrfőnöke.

A gyilkos lövéseket leadó férfi az amerikai hadsereg Shaw légibázisán dolgozott. A hadsereg tájékoztatása szerint a megölt katona szintén oda volt beosztva. A lelőtt katonának a munkán kívül nem volt kapcsolata a nővel. A nyomozók vizsgálják a tragikus eset indítékait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik