Nagyvilág

Kizuhant az ablakon és meghalt egy férfi, a rendőrség nem intézkedett, délután egy nő is kizuhant ugyanonnan

Hármas haláleset történt vasárnap Pozsonyban. A Parameter írása szerint délelőtt egy férfi, délután pedig egy nő zuhant ki egy emeleti lakás ablakából, később a kiérkező rendőrök pedig egy gyermek holttestét is megtalálták.

A szlovák főváros Ligetfalu nevű részén délelőtt 10 órakor a betonparkolóra zuhant egy férfi egy hételemeletes lakóházból. Azonnal kórházba vitték, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy már nem tudtak rajta segíteni. Délután háromkor ugyanerre a helyszínre riasztották a rendőröket egy ugyanilyen esethez: a lakóházból ezúttal egy nő zuhant ki, ő a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A szlovák Joj TV információi szerint valahonnan a 4. és a 6. emelet közötti lakásból zuhanhatott ki, és szúrt sebei is voltak.

A rendőrök ezúttal a helyszínen maradtak, és egy drón segítségével megállapították, hogy melyik lakásból zuhanhatott ki a nő. Fél órával a kiérkezés után sikerült is bejutniuk, ahol újabb holttestet találtak, ezúttal egy gyermekét. A 10 éves kisfiúnak szintén szúrt sebei voltak. Később igazolták, hogy a fiú a lakásból kizuhanó nő gyermeke, a délelőtt kizuhant férfi pedig a nő testvére volt.

Az ügyet a pozsonyi rendőrség vizsgálja, ami egyelőre nem árult el részleteket a nyomozásról, így arról sincsenek információk, hogy a férfi délelőtti tragédiája után miért nem kezdték azonnal kutatni, hogy melyik lakásból zuhanhatott ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik