Nagyvilág

Nyilvános maszturbáláson kaptak egy ortodox papot Romániában

Valeria Mongelli / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP
Valeria Mongelli / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Bűnügyi eljárást indított a rendőrség egy 48 éves ortodox pap ellen Romániában, akit nyilvános maszturbáláson értek egy iskola szomszédságában az ország déli határán található Giurgiuban – írja a Transtelex lapértesülésre hivatkozva.

A Digi24 című lap szerint a rendőrséget egy arra járó 18 éves fiatal értesítette arról, hogy egy szupermarket előtt egy autóban ülő férfi nyilvánosan végez önkielégítést. A pap ellen a közerkölcs megsértésének gyanújával indult eljárás.

A Giurgiui Egyházmegye közleményt adott ki, amelyben arról írnak, hogy „sajnálattal vették tudomásul” hogy a megyei rendőrfelügyelőségen a közerkölcs megsértésének vádjával épp kihallgatják Constantin Mirel atyát, aki Oinacu településen szolgál. Hozzátették: a gyanúba keveredett papot felfüggesztették a vizsgálat befejezéséig. Az egyházmegye ugyanakkor arra kérte a rendőrséget, hogy bocsássák a rendelkezésükre az ügyben felmerülő bizonyítékokat, hogy ők is lefolytathassák a fegyelmi eljárást, amennyiben ezt szükségesnek ítélik.

A pap a szerdáról csütörtökre virradó éjszakát a fogdában töltötte, miután 24 órára őrizetbe vették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik