Nagyvilág

Apple eszközökkel hatékonyabb a munka

Nagy teljesítmény és fokozott biztonság jellemzi az Apple eszközeit, aminek köszönhetően egy-egy projekten akár több eszközön is dolgozhat párhuzamosan.

Elkezdeni egy projektet egy laptopon, majd befejezni egy táblagépen, az okosmobilról pedig élő frissítéseket küldeni a számítógépre – mindez lehetséges, ha valaki az Apple eszközeit választja a munkához is. A cég által fejlesztett készülékek, szoftverek és szolgáltatások együttműködnek annak érdekében, hogy a vállalkozások – legyen szó egy startupról vagy akár egy nemzetközi nagyvállalatról – megadhassák a munkatársaiknak azt az erőt és rugalmasságot, ami szükséges a feladataik elvégzéséhez.

Teljesítmény, kitartás és zökkenőmentes kapcsolódás más Apple termékekkel – ezek a jellemzők teszik tökéletesen alkalmassá a Mac számítógépeket az üzleti célú felhasználásra. Az új, M2 chipnek köszönhetően minden korábbinál gyorsabb munkavégzésre képesek ezek az eszközök még akkor is, ha egyszerre több feladatot kell futtatniuk. Ráadásul az sem gond, ha otthon felejtette a töltőjét, vagy éppen egy nagyon hosszú utazásra indul, hiszen egyes Mac modellek akár 20 óráig is működhetnek egyetlen feltöltéssel.

Az Apple eszközök számos, előre telepített, remek alkalmazással kerülnek a felhasználókhoz, akik rengeteg szoftver közül válogathatnak az App Store-ban, ahol szinte minden applikáció megtalálható a munkához, legyen szó értékesítésről, repülőgépek javításáról vagy éppen felhőkarcolók építéséről. Az Apple fejlesztői platformja pedig egyedi megoldások létrehozásához ad lehetőséget a vállalkozásoknak. Emellett természetesen az Apple eszközei, köztük a Mac számítógépek és az iPadek kompatibilisek a Microsoft és a Google alkalmazásaival is, vagyis használóiknak akkor sem kell zavarba jönniük, ha éppen egy Excel táblázaton vagy Word fájlon kell dolgozniuk.

Napjainkban az adatok és alkalmazások biztonsága kulcsfontosságú és ennek megfelelően az Apple is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy készülékeit és platformjait úgy tervezze meg, hogy azok védelmet biztosítsanak a személyes és vállalati információknak egyaránt. A hardver-alapú titkosítás nagy előnye, hogy véletlenül nem lehet kikapcsolni. Az olyan megoldások, mint a Touch ID és a Face ID minden eszközt biztonságossá tesznek, ráadásul mivel ezek a funkciók alapból be vannak kapcsolva az Apple készülékeken, a munkavállalóknak, vagy akár az IT részleg dolgozóinak nem kell hosszú időt tölteniük a részletes beállításukkal.

A vállalkozások működéséhez sokszor kevés, ha nagyszerű eszközökkel rendelkeznek; a hozzájuk kapcsolódó háttértámogatás sajnos gyakran hiányzik. Szerencsére már üzleti szolgáltatásokat is kérhetünk Apple eszközeinkhez. Az iSTYLE B2B részlege, mint Apple Premium Reseller több mint egy évtizede nyújt IT támogatást ügyfeleinek, amelynek keretein belül tanácsadást, egyedi projektek kidolgozását, teljes körű támogatást kapnak a partnerek. Az Apple gépek lízingje, finanszírozása mellett bérlésre is van lehetőség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik