Nagyvilág

Kid Rock Orbán Balázsról: „Nemrég járt nálam a török miniszterelnök jobbkeze”

Orbán Balázs / Facebook
Orbán Balázs / Facebook

Szeptemberben megemlékeztünk róla, hogy Orbán Viktor politikai igazgatója, Orbán Balázs Nashville-ben járt Kid Rock birtokán, ahol a zenész arról beszélt neki, hogy mennyire tiszteli Magyarországot, illetve azt a munkát, amit a magyar kormány végez a nyugati értékek védelme érdekében.

A 444 szúrta ki, hogy nemrég felemlegették a találkozást a tengerentúlon, mégpedig Bill Maher humorista, politikai megmondóember és tévés műsorvezető YouTube-on futó műsorában, ahol Kid Rock volt a vendég. A beszélgetésben többek között az abortuszról is kérdezték a korábban Donald Trumpot támogató zenészt, aki ezen a ponton idézte fel a magyar kormány képviselőivel megejtett találkozót.

„Nemrég járt nálam a török miniszterelnök jobbkeze Nashville-ben a házamban” – kezdte felidézni a történteket Kid Rock, amikor a műsorvezető visszakérdezett, hogy biztos jó országot említett-e. Gyorsan tisztázták, hogy valójában a magyar kormány emberéről van szó, ezután a zenész azt is elárulta, hogy a magyar fél kereste meg őt a találkozó ötletével.

Valami jobboldali cuccról akart beszélni velem, amit Magyarországon csinálnak. Nagy rajongóim, épp itt voltak az Államokban, bla-bla-bla. Hát ez kurva fura, persze, hogy benne vagyok

– mesélte Kid Rock, egyértelműsítve, hogy az abortuszról van szó.

Szóval jött ez a csávó a házamba, tudod, ők elég jobboldaliak (…) Azt mondja, mi engedjük az abortuszt, de nemrég elfogadtunk egy törvényt, ami arról szól, hogy mielőtt megengedik az abortuszt, az anyának hallania kell a baba szívverését. Mire én: ijesztő és egyben óriási

–  mondta a zenész, majd arról beszélt, sok minden átfutott az agyán a hallottak után, mert számára eléggé úgy hangzott Orbán Balázs elbeszélése, mintha kínoznák az anyákat Magyarországon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik