Nagyvilág

Unja a tétlenséget a brit autószerelő, aki 50 milliárdot nyert a lottón

Steve Parsons / PA Images via Getty Images
Steve Parsons / PA Images via Getty Images
A luxuséletmód árnyoldalairól is beszélt.

Neil Trotter, a London déli részén élő autószerelő még 2014-ben hozta el a főnyereményt az EuroMillions nevű lottón, ami akkor 107,9 millió font, vagyis több mint 50 milliár forint volt. A lottót bonyolító cég azt javasolta neki, hogy ne kezdje el azonnal költeni az eszelős összeget. Végül csak vett magának egy vidéki kúriát, saját tóval és 400 hektárnyi földdel, valamint lecserélte Fordját Jaguárokra és Porschékra.

Trotter azonban nemrég arról beszélt, hogy a luxusélet unalmas is tud lenni.

A mindennapi munka után nagyon furcsa volt hozzászokni ahhoz, hogy nem dolgozom. Hamarosan ráébredtem, hogy elég unalmas egész nap otthon ülni és bámulni a tévét

mondta a Mirror cikke szerint. Trotternek állítása szerint régóta volt egy olyan megérzése, hogy egyszer megüti a főnyereményt, ezzel pedig rendszeresen fárasztotta a környezetében élőket is. Apja mindig csak annyit felelt neki erre:

Legfeljebb álmaidban, fiam!

Ezek a megjegyzések azonban nem tántorították el Trottert, akinek végül csakugyan hatalmas mázlija lett. És a luxuséletmód kihívásai mellett annak azért nagyon örül, hogy a milliárdok révén visszatérhetett régi szerelméhez, az autóversenyzéshez. És bizonyára a vidéki kúriáját és tavacskáját is szívesen nézegeti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik