Nagyvilág europoli

Az egyik EP-képviselő összekeverte a kormányzati és a kutyapárti plakátot

Botrányos: a magyar kormány azt mondja állampolgárainak, hogy az EU megöli őket… miközben aktívan a terrorista Putyin mellé áll. Meddig hagyjuk ezt?

írta a Twitteren Guy Verhofstadt EP-képviselő, a Renew Europe képviselői csoport tagja. A magyar kormányt gyakran bíráló politikus a bejegyzéshez egy képet is mellékelt, amelyen azonban egy Oroszország feliratú rakéta csapódik be.

A Verhofstadt által közzétett plakátot a Magyar Kétfarkú Kutya Párt készítette, és a legújabb nemzeti konzultációt figurázza ki rajta. Az eredeti, kormányzati képen ugyanis a bombán a „szankciók” felirat szerepel, mondván az teszi tönkre az országot. Több Twitter-használó jelezte is Verhofstadtnak, hogy rossz plakátot posztolt.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik