Nagyvilág

Medencében fuldokló nyulat mentett a hős arizonai, majd lefilmezte, ahogy a répa magához téríti

SWNS / Youtube
SWNS / Youtube
Az utolsó pillanatban sikerült a tapsit kimenteni a vízből, majd jött a neheze: életet lehelni a nemrég még életéért küzdő lénybe.

Utolsó pillanatban vette észre az arizonai férfi a nyulat, amint a medencéjében fuldoklik, és sikerült is kimentenie – írja a mágikus megmenekülésről a Good News Network mértékadó portál. A 35 éves úr épp a hátsó kertben sétált, visszafelé tartott házába, amikor a szeme sarkából valami idegent észlelt a feszített víztükörben:

egy nyúl utolsó erejével épp kapálódzott párat, a feje már el-elmerült a vízben, valószínűleg jó ideje küzdhetett a legnedvesebb őselemmel.

A férfi gyorsan magához vette medencekosz-eltávolító hálóját és kiszedte a kifáradt állatot. Ezután kihozta kameráját, lévén nagy youtuber, és filmezni kezdte, hogyan tér magához a nyúl. A szerencsétlen állat jó ideig a fejét is alig tudta megmozdítani.

Hősünk kifektette a kimerült állatot a napra és zöldségekkel (köztük a nyúlkedvenc sárgarépával) kínálta. Órákon át ült vele, nehogy egy ragadozó kínálkozó alkalmat neszeljen a hullafáradt nyúl prédaként való hasznosítására. A férfi nem nyúlt a nyúlhoz,

a legközelebb akkor kerültem hozzá, amikor egy időre leült a lábaim közé.

Végül egyre jobban tudott mozogni, nyammogott is a zöldségen, aztán egy ponton egyszerűen elgaloppozott. Pár nappal később ismét látta a férfi a nyulat és váltig állítja, az állat megismerte őt. Azt mesélte, a nyúl egész közel ment hozzá, hálás szemeit ráfüggesztette (akárha tudná, ki a megmentője), majd elugrabugrált az arizonai táj kegyetlen aszályvalóságába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik