Nagyvilág

Sztepptáncolni kezdett az ittas sofőr, hogy meggyőzze józanságáról az őt megállító rendőröket

Vélhetően még a sokat látot floridai rendőröket is meglepte, hogyna próbálta egy láthatóan ittas nő bebizonyítani, hogy egy csepp alkoholt sem ivott.

Az egyik helyi televíziócsatorna híradására hivatkozva a New York Post megírta, hogy Amy Harringtont a floridai Madeira Beach egyik utcáján intették le a rendőrök azt követően, hogy hátulról beleszaladt egy másik járműbe. Amikor az autóból kiszálló 38 éves, láthatóan instabilt nőt az alkoholszonda megfújására kérték, megtagadta azt. Ekkor utasították a rendőrök arra, hogy sétáljon az útra felfestett vonal mentén egyenesen. A láthatóan egyenesen állni is nehezen képes nő érdekes húzással próbálta bebizonyítani, hogy teljesen stabil: ír sztepptáncba kezdett, amelyet néha baletthez hasonlítható mozdulatokkal szakított meg. Közben a hozzá beszélő rendőrnőt a balettedzőjéhez hasonlította, egyre bizonygatta, hogy teljesen jól van a hazaúthoz, majd arra kérte őket, ha mindenképp le akarják tartóztatni, tegyék meg gyorsan.

A rend szemfüles őreit azonban nem tudta megtéveszteni, ittas vezetésért bírságolták meg. Az áprilisban történt esetről most előkerült a rendőrség hivatalos felvétele is:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik