Nagyvilág

Egy vegyesboltban kínált százezer dollárt egy gyerekért egy floridai pedofil

Egy anyától akarta megvenni nyolcéves kislányát egy 85 éves férfi, végül rendőrségi ügy lett belőle, és kiderült: épp egy hasonló eset miatt volt próbaidőn – írja a Click Orlando.

Az Ausztriából származó Hellmuth Kolb a Florida állambeli Port Orange egyik vegyesboltjában vásárolt, amikor egy szintén ott vásárló édesanyát környékezett meg, aki nyolcéves lányával tartózkodott az üzletben. A férfi először a kislány koráról érdeklődött, majd megjegyzéseket tett a kinézetére. Az anya a rendőröknek később elmondta, hogy ekkor még ártalmatlan, bár kissé bizarr találkozásnak tűnt mindez. Később azonban a férfi követte őket a bolt parkolójába, ahol közölte az anyával, hogy üzletet akar vele kötni, százezer dollárt kap, ha neki adja a lányát. Ekkor már több szemtanú is beavatkozott az ügybe, kérdőre vonták a férfit, a zaklatott anya pedig hívta a rendőröket.

A kiérkező hatóságiak a bolt előtti padon ülve találták meg Kolbot, aki nevetve annyit válaszolt arra a kérdésre, miért tette mindezt: „hiszen mind szeretjük a gyerekeket.” A férfit nem sokkal később letartóztatták. Kiderült, hogy a nyugdíjas nem először került a rendőrök látókörébe, sőt, ezt a módszert sem most próbálta először alkalmazni: 2018-ban ugyancsak Port Orange-ben 200 ezer dollárt ajánlott egy nőnek a kislányáért. Kolbot ekkor előállították, öt év próbaidőt kapott, és a neve a regisztrált szexbűnözők adatbázisába is bekerült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik