Nagyvilág

Öngyilkos lett Camilla hercegnő unokatestvére

MTI
MTI

Egy londoni szállodában holtan találták Károly herceg feleségének, Camillának egyik távoli unokatestvérét. A Daily Mail szerint Charles Villiers öngyilkos lett, miután nyolcévnyi válási pereskedés alatt elvesztette vagyonát és magáncsődöt jelentett.

A Villiers és egykori felesége, Emma Villiers akkor került a brit bulvárlapok címoldalára, amikor nem tudtak megállapodni arról, hogy válásukat skót vagy angol bíróságon kell-e elintézni.

Az arisztokrata pár 2012-ben végül elvált, de a 2014-ben indult vagyonmegosztásból Nagy-Britannia egyik leghosszabb ideig tartó konfliktusa lett. Az ügy még Villiers halálakor sem zárult le.

A The Times szerint az 59 éves férfi holtestét a múlt héten találták meg a Durrants Hotel egyik szobájában. Az újság arról is beszámolt, hogy Villiers az utóbbi időben pénzügyi nehézségei miatt már ismerősei „kanapéján” húzta meg magát, augusztus elején pedig egy barátja vitte el jachtján a görög szigetekre.

A Villiers mentális egészségével kapcsolatos aggodalmak miatt ez a barát volt az, aki megszervezte, hogy férfi visszarepüljön az Egyesült Királyságba, ő azonban nem ment el az ajánlott pszichiátriai kezelésre.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik