Nagyvilág

Kiszivárgott egy videó a bulizó finn miniszterelnökről

Miután július elején a Ruisrock rockfesztiválon jelent meg egy rövidnadrágban fesztiválozó kép a finn miniszterelnökről, most újabb tartalom miatt bírálják az ország konzervatív lakói, szúrta ki a 444.

Sanna Marinról az alábbi videóban található Instagram-sztorik szivárogtak ki, sok minden nem történik a felvételeken, a finn miniszterelnök fekete felsőben és fehér nadrágban látható rajtuk, amint táncol és énekel. Bírálói szerint ez a viselkedés nem méltó egy ország vezetőjéhez.

Az Iltaleht nevű finn lap egyébként azzal indokolta a felvétel közlését, hogy habár nem tudni, hol és mikor készült a videó, mégiscsak a miniszterelnökről van szó.

Sanna Marin egy sajtótájékoztatón reagált a videóra, szúrta ki a hvg.hu. A miniszterelnök, aki hangsúlyozta, hogy rosszul érzi magát attól, hogy nyilvánosságra került a videó, cáfolta, hogy fogyasztott volna drogot, és elmondta:

Táncoltam, énekeltem, buliztam, mindent teljesen jogszerűen. Egy hosszú estét töltöttem a barátaimmal, közepes mennyiséget ittam is. Semmilyen takargatnivalóm nincs ezzel kapcsolatban. Nekem is van családi életem, szakmai életem és természetesen szabadidőm is, amit a barátaimmal töltök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik