Nagyvilág

„Narkósokat” fogtak a rendőrök Tusványoson

Több Hargita megyei személynél is kábítószert találtak a rendőrök, a keddtől szombatig terjedő időszakban a Tusványoson tartott ellenőrzések alkalmával – írja a Székelyhon.ro a megyei rendőr-főkapitányság közleménye alapján.

A vasárnapi tájékoztatás szerint az akció során ecstasy tablettát és kannabiszt is találtak a rendőrök öt Hargita megyei személynél, akik saját felhasználásra és kereskedésre is szánták a drogokat. Ellenük kábítószer-használat és -kereskedelem meglapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozás a szervezett bűnözés elleni igazgatóság ügyészeinek bevonásával folytatódik.

A fesztiválokon nem szokatlan jelenség attól kap egy kis vajszínű árnyalatot, hogy Orbán Viktor szombaton azzal biztatta szelíd fellépésre az egybegyűlteket a beszéde közben egy transzparenst felemelő román ultranacionalista politikussal szemben, hogy

csak udvariasan, mint a rendőrök a budapesti hidakon a narkósokkal,

amivel bizonyára arra célzott, hogy az egyik, a kata szigorítása elleni tüntetésen kábítószert találtak Kovács Gergelynél, a Kétfarkú Kutya Párt elnökénél.

(via 444.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik