A következő élő közvetítés része Putyin beszédet mondott a győzelem napján, de elmaradt a nagy bejelentés, vörös festékkel öntötték arcon Oroszország varsói nagykövetét

Sámán által beadott békaméreg okozhatta egy orosz oligarcha halálát – sajtóértesülések

Több sajtótermék, köztük a Moscow Times, is arról ír, hogy a hétvégén meghalt Alekszander Szubbotin orosz oligarcha, az orosz Lukoil egyik korábbi topmenedzsere, a Lukoil korábbi alelnökének, Valerij Szubbotinnak a testvére. A beszámolók szerint Szubbotin egy másnaposság elleni vett részt a Moszkva közeli Mitiscsi településen egy olyan sámánnál, akit már régóta is ismert és aki többször is kezelte őt.

Az eljárás során – írja a Ukraine Today a Mash Telegram-csatornára hivatkozva – a sámán egy kis bemetszést ejt a páciens bőrén, abba békából kinyert mérget csepegtet, ami után a páciens hányni kezd, majd jobban érzi magát. A beszámolók szerint azonban Szubbotin ezúttal rosszul lett, de a sámán ahelyett, hogy hívta volna a mentőket, nyugtató hatású szert adott az üzletembernek, és az alagsorban helyezte el, hogy kialudja magát. Az üzletember azonban meghalt.

Egy héttel ezelőtt Andrej Krukovszkij, a Gazprom tulajdonában álló Krasznaja Poljana síközpont igazgatója halt meg, miután leesett egy szikláról. Áprilisban pedig Szergej Protosenya oligarcha, felesége és lányuk holttestét találták meg spanyolországi villájukban. Január óta már öt vezető beosztású Gazprom-alkalmazott halt meg.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik